yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article



Yangın bapları temelı çizgi dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıevet dayanıklı ahşap üzere.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve alçı üzere malzemelerden konstrüksiyonlmış yavaş bir bapdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma alanından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 şahsiyet kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek nüshasına bentlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Üretim aşamasından teknik şartnameye yakışır olarak hazırlanmak zorundadır, işte bu yüzden çkızılışacağınız Yangın Bapsı firmasının Yangın Merdiveni Kapısı CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı bakımından farklılık göstermektedir.Yangın bapları 60 dakika ısıevet dayanklı - 90 an ısıevet dayanıklı - 120 dakika ısıevet dayanıklı olarak üretilmektedir.Kompetan kadromuz ve kaliteli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan kâm duyarız. Yangın Bapsı

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin fiyat meyanştırması strüktürlıyor ise bu durumda en uz opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna göre en çın hediyeı bağışlamak olacaktır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı Yangın Kapısı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Kapının bedii binası ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış Yangın Kapısı ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page